fbpx
13

Trends

Color Blocking
Roze met rood. Paars met groen. Oranje met blauw. De herfstmode 2020 wordt een kleurrijke boel. Het creëren van verschillende kleurblokken in je outfit is weer hip. Kies je favoriete kleuren en stapel die in de vorm van kledingstukken op elkaar. Belangrijk is wel dat je voor effen kledingstukken gaat om het mooiste resultaat te behalen. Prints kunnen je outfit namelijk al snel veranderen in een rommeltje.

De klassieke ruit
En dit keer zo klassiek als het maar kan. Geen gedoe dus met grote, gekke of opvallende ruiten in heftige kleuren, maar een bescheiden ruit in neutrale tonen. Te adopteren op een colbert, op een broek of op een volledig maatpak. Het is toegestaan om te variëren met hypnotische ruiten en geometrie.

Mannenmode
Naast de zwarte jassen is de andere trend voor het najaar diverse soorten mooie leren jassen terug. Het najaar staat sowieso in het teken van donkere kleuren, waarbij leren jassen dus heel goed passen. Hierbij zien we een grote diversiteit in soorten jassen. Waar de één kiest voor een mooie vintage jas kiest de ander voor een prachtig nieuw exemplaar. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit voor wat voor een soort leren jas je kiest, als de jas je look maar af kan maken.

Het grappige is dat futurisme centraal lijkt te staan; het is een van dé trends voor het najaar. Daarom willen we je aandacht voor een bijzondere combinatie: leren jassen mixen met verschillende tinten blauw of paars. De kleur van dit jaar is Classic Blue, een mysterieuze kleur blauw die je heel goed kunt combineren met een leren jas.

Swinging sixties
De jaren ’60 en ’70 blijven ongekend populair en een grote inspiratiebron voor grote designers. En geef ze eens ongelijk. Denk aan flared broeken, grote zonnebrillen, polokragen en een vleugje suède.

DEEL DIT Nieuws

Opkomende Evenementen