fbpx
Uitbreiding spaar- en winactie defi - kopie

Voorlopig laatste trekking Gastvrij Drachten

De zaterdagmiddagen stonden de afgelopen weken in het teken van de trekking van de Spaar- en winactie van Gastvrij Drachten. Plaatselijke middenstanders zorgden wekelijks voor mooie prijzen. Door de overheidsmaatregelen die deze week van kracht werden, heeft de winkeliersvereniging echter moeten besluiten de trekkingen komende weken te pauzeren. Maar… wat in het vat zit verzuurt niet! Juist nu de spannende ontknoping naderde, de trekking van de 10.000 euro, willen wij niet vroegtijdig de stekker uit dit leuke evenement halen.


We gaan de actie zelfs uitbreiden!

Veel winkels zijn gesloten. Maar we helpen u graag online of telefonisch verder met uw bestellingen. Thuisbezorgen is in veel gevallen geen probleem. Online valt er natuurlijk veel te shoppen via de specifieke webshops van de betreffende Drachtster winkeliers. Bij iedere (online) bestede 10 euro ontvangt u nu twee zegels in plaats van één. Alle loten die al zijn ingeleverd, bewaren wij natuurlijk ook tot nadere orde. Zodra het weer kan, gaan de trekkingen weer gewoon door. En dan ook mét de zegels en loten die u komende weken uiteraard verzamelt bij uw geliefde webshops. Updates over de praktische uitvoering geven we via de website www.gastvrij-drachten.nl, social media en de Drachtster Courant. Wilt u in de tussentijd uw volle spaarkaarten inleveren? Dat kan bij Puur IJs & Chocolade, De bakkers van Verloop, Greving & Greving en bij de Poiesz Centrum.

U kunt in het centrum nog wel terecht bij levensmiddelenwinkels, opticiens en audiciens, de dierenspeciaalzaken, apotheken en drogisterijen. Ook reparatie van consumentenartikelen en voertuigen is nog mogelijk, net als de wasserij en stomerij. Verder mogen de zakelijke en financiële dienstverleners de deuren ook geopend houden. Controleer voor uw bezoek of u een afspraak moet maken. Dit geldt ook voor de donderdag koopavond tot 20.00 en de koopzondag. Houdt u zich aan de maatregelen.

Wij wensen u fijne feestdagen, ondanks alle beperkingen. Blijf gezond, en blijf vooral ook lief voor elkaar. Samen komen we er doorheen. We zien u graag terug zodra het kan!

Hartelijke groet,
Bestuur Gastvrij Drachten

DEEL DIT Nieuws

Opkomende Evenementen