backstage-spaar-win

Twaalf prijzen op een rij!

Twaalf prijzen op een rij!

Het is weer tijd voor de wekelijkse uitreiking van het prijzenfestijn van Gastvrij Drachten. De gezellige kapsalon van Backstage Kappers was deze keer the place to be! Eigenares Ingrid verzorgde samen met overbuurman Jeen van Kunstuitleen Veenstra de trekking waarbij twaalf gelukkige winnaars uit de bus kwamen.
Zelf stond Backstage Kappers garant voor een kapperspakket van €75,-. Deze is voor S. Hiemstra. Kunstuitleen Veenstra biedt een schilderij van € 150,-. Deze is voor M. de Jong uit Veenwouden.

Wilco de Leeuw ontvangt een onderhoudsbeurt ter waarde van € 50,- van FytsWurk Wibo Koehoorn. Ook is er weer veel lekkers te winnen. F. Hoekstra (Ureterp) ontvangt een pakket ter waarde van € 20,- van de Bakkers van Verloop. Ilse Moen uit Drachten krijgt een cadeaubon van € 25,- van Keurslager Stornebrink. Familie Baanstra mag een minuut gratis winkelen bij AH De Marke. Deze prijs is mede mogelijk gemaakt door Ha&IE.

Verder is er nog een zonnebanksessie van Florida. Deze is voor Geeske Visser uit Drachten. De reiskoffer t.w.v. € 100,- van Duifhuizen is voor Trienke Quarré- Geertsma uit Opeinde. J. van der Berg uit Drachten ontvangt een I love Drachten-kussen van Vulpunt. La Moda had ook deze keer weer een modebox t.w.v. € 100,- ter beschikking gesteld. Deze is voor W. Bargerbos uit Rottevalle. Dewi van der Linde-Brust mag kleding ter waarde van € 100,- uitzoeken bij Van der Zee damesmode. Tot slot ontvang K. Berga uit Drachten een sportzonnebril t.w.v. € 159,- van Smit Optiek. Tot volgende week!

DEEL DIT Nieuws

Opkomende Evenementen