SP&W 2021 (1)

SPAAR- EN WINACTIE GASTVRIJ DRACHTEN

De spaar- en winactie van Gastvrij Drachten gaat op volle toeren verder! Afgelopen 2020 startten plaatselijke ondernemers in het najaar met veel succes de leuke spaaractie in het centrum van Drachten. Vele zaterdagen stonden in het teken van spannende trekkingen waaruit een legio aan prijsuitreikingen volgde. De overheidsmaatregelen eind 2021 zorgden helaas voor een vroegtijdig einde. Maar het najaar van 2021 starten we met frisse moed!

Want… de hoofdprijs van € 10.000,- is hierdoor vorig jaar nog niet gevallen. Bovendien is er een nieuwe hoofdprijs, editie 2021. Maar daarover in een later stadium meer.

Hoe werkt het?

Winkelen in hartje Drachten wordt nu nog leuker! Al meer dan zestig bedrijven doen mee aan de grote najaarsloterij en spaaractie 2021. Hoe het werkt? Heel eenvoudig. Bij iedere bestede tien euro ontvangen klanten een zegel. Deelnemers plakken deze op het daarvoor bestemde lot. Een lot met twintig zegels vormt één geldig lot dat in een daarvoor bestemde bus kan worden ingeleverd. Iedere donderdagmiddag vindt de trekking plaats. We starten op donderdag 7 oktober 2021 met de eerste trekking. Over de uitslag communiceren wij op vrijdag op deze pagina, op woensdag in de Drachtster Courant en op social media.

De trekkingen

De laatste twaalf donderdagen van het jaar trekken we uit de ingeleverde volle zegelkaarten minimaal tien winnaars per keer. Met als kers op de taart op donderdag 30 december de trekking van de hoofdprijs editie 2020 van maar liefst € 10.000,-. Ook is er een extra hoofdprijs, editie 2021.

Hoe zit het met (half)volle kaarten van 2020?

Alle reeds ingeleverde volle kaarten van 2020 (die zich op dit moment concreet in de grote zak van 2020 bevinden) dingen mee naar de nog openstaande hoofdprijs van 2020. Maar ook naar een heleboel nieuwe  prijzen. Heeft een klant nog zegelkaarten in het bezit? Deze kan hij of zijn deze alsnog inleveren in de daarvoor bestemde bussen in het centrum van Drachten. Ook nog niet helemaal volle kaarten kunnen worden aangevuld met zegels van 2021. Vanaf 9 oktober zijn er opnieuw fantastische prijzen te verdienen.

Wat valt er te winnen?

  • Tijdens de gehele periode verloten we iedere donderdag aantrekkelijke prijzen die de plaatselijke MKB, horeca en winkeliers ter beschikking hebben gesteld.
  • Een hoofdprijs van maar liefst €10.000,- waarvan de trekking plaatsvindt op donderdag 30 december 2021.
  • Bekijk hier de hoofdrijzen!

Spelregels

  • Klanten ontvangen bij elke deelnemende winkel, bij iedere besteding van €10,- een zegel.
  • 20 zegels is een volle spaarkaart.
  • Klanten leveren de volle spaarkaart met contactgegevens in bij een van de opvallende Gastvrij Drachten stembussen bij de deelnemende winkels
  • Een volle ingeleverde spaarkaart doet mee met alle wekelijkse trekkingen op donderdag. Met een hoofdprijs van maar liefst € 10.000,- (hoofdprijstrekking donderdag 30 december).

Bekijk hier de leaflet met de meest gestelde vragen

Bekijk hier de actievoorwaarden van de Spaar en Win Actie Winterdeis 2021

Deelnemers spaar en winactie

Schuurman Schoenen
Kamsma Schoenen
Hemmes Schoenen
Ziengs Schoenen
Esprit
Blom Mode
Up to date
HEMA
Toy Centrum
Looks Like Vintage
Beintema Herenmode
Kunstuitleen Veenstra
Juwelier v/d Meulen
Anak Anak kinderkleding
De Steech
Fa. Jacobi
Media Markt
Lincherie Drachten
Livera
Paris2Day
Bakkerij Verloop
Elinga
Intersport
Fytswurk
Thuishaven
De Paladijn
Smit Optiek
Vulpunt Drachten
Het Drachtster Wijnhuis
Shoeby
Backstage Kappers
de Frambozenboerderij
ICI Paris XL
Greving & Greving
Dis & That
Boekhandel v/d Velde
Pasveer Drachten
Puur ijs & chocolade
New York Pizza
Duifhuizen
Snackbar de Markt
Stornebrink
De Waag
Idenza
Juwelier Momentum
Van der Zee
Friese Schathuis
100% Voetbal
La Moda
Wolwinkel
Goodz
Omnia
Pets Place
TUI
Norah
The Sting
Costes
Albert Heijn de Marke
Nikkie Bloemen
Score
Double FF
Wibra
Trekpleister
Dirk van de Broek
Top1Toys

DEEL DIT Nieuws

Opkomende Evenementen