fbpx
De eerste trekking

Spaar- en winactie editie 2021 gestart!

Het leukste prijzenfestijn van Drachten en omstreken is weer gestart! Donderdag 7 oktober was de aftrap van de spaar- en winactie van Gastvrij Drachten, editie 2021. Het centrum van Drachten zal ook dit najaar weer in het teken staan van het leukste spaarevenement van de Drachtster ondernemers. Na het daverende succes van 2020 delen de deelnemende bedrijven sinds twee weken weer spaarzegels uit. Klanten kunnen hun zegels op de daarvoor bestemde spaarkaart plakken en meedingen naar vele leuk prijzen.

De eerste trekking dit jaar was in Paris2Day, onder de bezielende leiding van Halbe Bergsma en Jacco Lassche. De prijzen zijn als volgt gevallen: T. Hiemstra-Westra uit Ureterp krijgt een gratis jurk naar keuze van Paris2Day. T. Hoekstra (Hunze) uit Drachten ontvangt een gratis paar herenschoenen van Schuurman Schoenen. De modebox ter waarde van €100,- gaat naar Alie de Vries. De zonnebanksessie van Florida is voor An Rinzema uit Drachten. De cadeaubon ter waarde van € 25,- van Anak Anak gaat naar R. de Wit (Sparrehoek) uit Drachten. Het bierpakket van Cigo De Marke gaat naar T. Dam-Ruiter, Surhuizum.

Heb je iets gewonnen? Je krijgt jouw waardecheque thuis gestuurd en kom dan naar de betreffende winkel om je prijs in ontvangst te nemen. Ook meedoen? Kom gezellig winkelen in ons mooie centrum en ontvang bij iedere bestede tien euro een zegel. Tot volgende week!

DEEL DIT Nieuws

Opkomende Evenementen