8 van Drachten

Museumn8 Friesland in Museum Dr8888

Beleef de Magie van de Nacht:

Op 30 september 2023 staat Friesland in het teken van een unieke culturele belevenis: de Museumnacht FRL. Het is de tweede editie van dit sprankelende evenement, waarbij musea in de hele provincie hun deuren openen voor een avontuurlijk en bruisend programma dat tot in de late uurtjes doorgaat.

Een Nacht vol Kunst en Cultuur

Museumnacht Friesland is een jaarlijks hoogtepunt voor kunst- en cultuurliefhebbers. Deze nacht biedt de kans om musea te ervaren op een totaal nieuwe manier. Na sluitingstijd komen de musea tot leven met een programma vol muziek, performances, boeiende sprekers en rondleidingen langs de mooiste kunstwerken en verhalen.

Aftrap in Museum Dr8888

De aftrap van deze betoverende nacht vindt plaats in Museum Dr8888, een culturele parel in Friesland. Het museum opent haar deuren van 19.00 uur tot middernacht om bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden.

Tijdens Museumnacht Friesland wordt het museum omgetoverd tot een podium voor kunst in al haar facetten. Bezoekers kunnen genieten van inspirerende muziekoptredens, boeiende performances, en diepgaande gesprekken met experts. Het is een uitgelezen kans om kunst te beleven in een sfeervolle en intieme setting.

Verken Diverse Musea

Een van de bijzondere aspecten van Museumnacht Friesland is de mogelijkheid om meerdere musea te bezoeken op één avond. Bezoekers kunnen hun eigen route samenstellen en kiezen welke musea zij willen verkennen. Het programma varieert van museum tot museum, waardoor er voor ieder wat wils is.

Kom en Beleef de Magie van de Kunst

Museumnacht Friesland is een viering van kunst, cultuur en creativiteit in de prachtige provincie Friesland. Het is een avond om samen met vrienden, familie of alleen van te genieten. Ontdek de magie van de kunstwereld en laat je inspireren door de creatieve energie van de nacht.

Dus markeer 30 september 2023 in je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke culturele reis tijdens de Museumnacht Friesland. Kom langs bij Museum Dr8888 en laat je betoveren door de kunst en cultuur die de nacht te bieden heeft.

  • Datum: 30 september 2023
  • Tijd: 19.00 uur tot 24.00 uur

Mis deze unieke kans niet om de nacht in te duiken en de kunstwereld te ontdekken op een manier die je nooit eerder hebt ervaren.

#MuseumnachtFRL #MuseumDr8888 #KunstEnCultuur #CultureleBelevenis #Friesland #AvondUit #CultuurInDeNacht

DEEL DIT Uncategorized

Opkomende Evenementen