Drachten in Stijl banner

Levende etalages, modeshows en meer..!

Stijlvolle mantels en sportieve jassen, mooie hoeden en hippe petten, stoere broeken en nette pantalons, charmante jurkjes en trendy maatpakken… Kortom: het is weer tijd voor Drachten in Stijl! Op zaterdag 25 en zondag 26 september rollen we de rode lopers weer  uit in het centrum van Drachten. 

Het succesvolle en jaarlijkse evenement biedt bezoekers een gevarieerd programma voor het hele gezin. De dagen staan in het teken van de nieuwste trends op het gebied van wonen, eten en mode. Diverse ondernemers van Drachten heten je van harte welkom bij sprankelende modeshows, levende etalages en gezellige activiteiten op en rond de rode lopers. Het hele weekend geniet je van de veelzijdigheid en de gastvrijheid van de ondernemers in ons centrum. Want winkelen in stijl doe je in Drachten!

Wat een aanbod!

Iedere centrumondernemer heeft zélf de rode loper uitgerold. Zo showen de bedrijven bij de eigen zaak, op hun eigen adres, de nieuwste trends van het najaar 2021. Het is een mooie manier om de diversiteit van ons centrum onder de aandacht te brengen. Je zult versteld staan wat Drachten te bieden heeft. Kleding, schoenen, make-up, haarstijlen, wonen, vervoersmiddelen, drankjes en lekkernijen; we hebben het allemaal in hartje Drachten.

Leuke acties!

Tijdens het Drachten in Stijl-weekend zijn er bij veel ondernemers Glamour Day-acties. Dit betekent dat je een speciale korting ontvangt wanneer je het tijdschrift Glamour toont. Shoppen wordt dan nog leuker en aantrekkelijker. Verder start ook de spaar- en winactie van Gastvrij Drachten weer. Net als vorig jaar delen de deelnemende ondernemers bij iedere tien euro een spaarzegel uit. Met een volle spaarkaart kun je meespelen en leuke prijzen winnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een minuut gratis winkelen? Een make-over of een etentje? Ook zijn er dozen bonbons, dierverzorgingsproducten, borrelplanken, schoenen en jaarabonnementen te winnen. De hoofdprijs is maar liefst € 10.000!

Straattheater, muziek én koopzondag

Tussen alle activiteiten op de rode lopers door, kom je ook diverse gasten tegen in ons centrum. Zo zal theatergroep Vet Cool een interactieve voorstelling verzorgen. Maar ook is de kans groot dat je verrast wordt door een optreden van een plaatselijke dansschool en muziekgroep. Alle activiteiten vinden uiteraard plaats op een veilige manier. Verder is het nog handig om te weten dat zaterdag de winkels geopend zijn van 9.30 tot 18.00 en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Parkeren kan voor slechts €3,50 per dag in de ondergrondse parkeergarage Raadhuisplein. En op zondag is het parkeren boven de grond zelfs gratis! 

Wie doen er mee?
Anak Anak kinderkleding  I  Backstage Kappers  I  Beintema Mannenmode  I  Blom Mode  I  Cecil  I  De Paladijn  I De Steegh  I  Elinga Mode  I  Esprit  I  Goodz  I  Shoeby  I  HEMA  I  Het Drachtster Wijnhuis  I  Hemmes Schoenen  I  Idenza  I  Lincherie  I  Livera  I  Paris2day  I  Schuurman Schoenen  I  Smit Optiek  I  Thuishaven  I  Upto Date  I  Van Haren  I  Ziengs I  Toycentrum Drachten

Tot ziens in Drachten!

DEEL DIT Evenement

Opkomende Evenementen