foto-poiesz-gratis-winkelen

Een minuut gratis winkelen!

Iedereen droomt er wel eens van. Hoe zou het zijn om een minuut gratis te mogen winkelen? En welke producten pak je dan? Voor mevrouw Klijnstra kwam deze wens uit. Ze mocht vorige week na sluitingstijd met een winkelwagen een minuut lang door Poiesz Centrum Drachten rijden. Alle uitgezochte producten mochten vervolgens gratis en voor niets mee naar huis!

“Wat een ervaring, ik was voor het starten gewoon een beetje zenuwachtig”, aldus mevrouw Kijlstra. “Ik had van te voren wel al ongeveer bedacht welke producten ik wilde uitzoeken, dat scheelde wel en werkte effectief.” Mevrouw Klijnstra is erg blij met haar prijs. “Wie had dat ooit gedacht toen ik mijn ingevulde lot inleverde. Deze actie is echt leuk en je kunt er ook echt mooie prijzen mee winnen. Ik heb een mooie voorraad koffie en wasmiddel!”, aldus mevrouw Klijnstra.

De actie van Gastvrij Drachten duurt nog tot eind december. Een minuut gratis winkelen was een van de vele topprijzen. Iedere week zijn er vele mooie artikelen te winnen, allemaal beschikbaar gesteld door de deelnemende winkels van hartje Drachten. De hoofdprijs wordt woensdag 30 december getrokken. Dan krijgt degene met het winnende lot maar liefst € 10.000,- op zijn of haar rekening gestort! Dus, winkelend publiek van Drachten, zorg dat jouw loten ook in de bus zitten. En wie weet win jij dan ook wel een mooie prijs!

DEEL DIT Nieuws

Opkomende Evenementen