fbpx
Drachten in Stijl

Drachten in Stijl

Op zaterdag 26 en zondag 27 september rollen we de rode lopers weer uit in het centrum van Drachten! Dit succesvolle en jaarlijkse evenement biedt u als bezoeker een gevarieerd programma voor het hele gezin. De dagen staan in het teken van de nieuwste mode en trends. U kunt genieten van modeshows bij ondernemers voor de deur en gedurende het hele weekend is er muziek het centrum te vinden.

Drachten in Stijl: ook weer een weekend dat in het teken staat van het beleven van de veelzijdigheid van het winkelaanbod en de gastvrijheid van de ondernemers in het centrum. Want winkelen in stijl doe je in Drachten!

Zaterdag: 13:00 tot 18:00
Zondag 12:00 tot 17:00

Deelnemers Drachten in Stijl 2020
Lincherie – Hema – Paris2Day – Blom Mode – Hemmes schoenen – Jack and Jones – Anton en Gerjan Brillen – Het Wolwinkeltje – Up to Date – Backstage Kappers – De Paladijn –Only – WE – Mango – Idenza – Apen en Bieren – Smit Optiek – Esprit – Museum Dr8888 – Ziengs – Fokkinga Mode – Juwelier van der Meulen – Schuurman Schoenen – Goodz –Thuishaven – Evelien Womenswear – Livera –  Elinga Mode – Kamsma Schoenen – Anak Anak Kinderkleding – La Moda – De Steech – Cecil – vd Zee Mode – Jaaps Bakery – Anja Marra – Score

DEEL DIT Evenement

Opkomende Evenementen