Drachten in stijl

Drachten in Stijl weer een groot succes

Rode lopers, modellen, muziek, dans, trends en artiesten. Afgelopen weekend was het allemaal te vinden in het centrum van Drachten.

Meer dan 40 ondernemers rolden de rode loper uit en ontvingen de bezoekers om ze te inspireren met de nieuwste najaars trends. Tussen al het publiek liepen diverse artiesten om bezoekers te informeren en te vermaken. Jeugdcircus Saranti liep door het centrum op grote hoogte. Theatergroep Vet Cool had twee straattheater voorstellingen om het publiek op ludieke wijze te herinneringen aan de 1,5m maatregel. Starr Dr88 was er met lakeien en een stadsroeptoeter om iedereen te informeren over het evenement. De Trendwatchers van Starr Dr88 maakten polaroid foto’s van het winkelend publiek. En dj Okky Mesjokky draaide de nieuwste hits.
Een jury beoordeelde alle deelnemende ondernemers en kende de eerste prijs toe aan Apen en Bieren. Zij toverden de winkel om tot saloon met een buitenbar en live muziek. De tweede prijs ging naar Thuishaven met de uitgebreide tapparfum stand voor de winkel. De publieksprijs ging naar La Moda in samenwerking met Dans Studio Drachten. Zij verzorgden gedurende het weekend verrassingsoptredens door het centrum gekleed in de laatste trends.

Heeft u Drachten in Stijl gemist afgelopen weekend? Niet getreurd de winkels liggen nu vol met de nieuwste trends, dus kom gezellig langs. Want winkelen in stijl, doe je in Drachten!

Drachten in Stijl wordt ieder jaar georganiseerd in het laatste weekend van september door ondernemersvereniging ha&ie.

DEEL DIT Nieuws

Opkomende Evenementen